L’Àngela ens enviava aquesta recepta tan bona que de ben segur que ens farà passar el fred! Encara que sigui per l’alcohol! (la foto és d’un altre blog)
Ingredients:
8 peres d’aigua
1 l. de vi del Priorat
6 cullerades soperes de sucre
1 got d’aigua
1 branca de canyella
Es posen les peres senceres però pelades en una cassola cobertes pel vi, amb l’aigua, el sucre i la canyella i es deixa fer a foc suau durant 40 minuts. Com més bo sigui el vi, més bones quedaran les peres. També s’hi poden posar altres espècies, com el clavell d’espècia, el cardamom, l’anís estrellat, la vainilla… Queda molt bé i és molt fàcil de fer.
Quina bona pinta!
Un plat de tardor i de fred 100%. Amb la barreja d’espècies han de quedar unes peres molt aromàtiques.
Queden boníssimes! Et diré la veritat, l’Àngela és la meva mare i les fa des de fa molt de temps. Són molt fàcils de fer i si les fas amb un bon vinet… guanyen molt! Però què t’he d’explicar, amb aquest After eight de peres que tens al receptari tan suggerent!
Una abraçada!