Hola a tots, fogoners! (Això ja sembla un programa de TVE1) A veure, entenem que el tema de la Hispanitat no inspirava gaire la gent i per tant hem tingut poca participació! Així i tot, us presentem les receptetes que ens heu enviat:
– La Laura del Cuinejar ens va enviar un Fricandó tal com el feia la seva mare, una recepta ben catalana!
– La Roser del Trifàsic de Baileys ens porta una Pizza a la catalana, molt de la terra, també!
– La Lourdes d’Els fogons de l’àvia Nuri ens va suggerir unes Cassoletes de crema catalana amb xocolata, unes postres boníssimes!
– La Marina del Tapa’t de tapes va fer una altra crema, una Crema catalana de carbassa, espectacular!!!!
– L’Amadeu, de Llegando a la fábrica del cemento ens va enviar un Timbal per la independència, molt català i original!
Va, a veure si ens animem a la propera proposta, l’enfogona’t nº5! Aquest novembre ens enfogonem amb:
Per tant busquem receptes de tardor, fred o directament totes aquelles receptes que portin una bufanda (arrebossats, embolcalls, gavardines…). IMAGINACIÓ AL PODER! Teniu temps fins el dia 30 d’aquest mes i per enviar-nos les vostres receptes heu de copiar-ne l’enllaç a l’esdeveniment de Facebook Enfogona’t 5: receptes amb bufanda.
A veure si té més èxit que l’anterior!!!
Hola,
Acabo de conèixer el vostre bloc i m’està agradant molt. Crec que ja no estaré a temps per participar a la proposta del novembre ( o potser sí) però el que és segur és que participaré a les properes.
Us felicito per la vostra iniciativa.
Petons
Ei, Conxita! M’alegro molt que el bloc t’agradi, ara el tinc una miqueta paradet per això de l’embaràs, a veure si m’hi poso una altra vegada… A veure si arribes a l’enfogona’t del mes, i si no doncs a la propera! jejeje Un petonet!
Clara
Ai que m’he tornat boja per poder deixar l’enllaç, al facebook no podia i no trobava el mail de la Marina.
http://cosesdellabiro.blogspot.com.es/2012/11/avui-es-un-dia-molt-especial-comenca-el.html
bon cap de setmana.
Gràcies, guapa!!! Ara ho penjo 😉