Aquesta recepta m’encanta i fa força temps que la faig. Sobretot és d’aquelles que van fenomenal quan hem de dur alguna coseta de menjar a un sopar de “pica-pica”. Una pizza és un plat fantàstic, boníssim i ideal per a aquests tipus d’àpats en què el que menjarem serà fred i ha de ser fàcil de dur a la boca amb les mans (sense trastos ni estris complicats). Si volem innovar una mica amb la presentació d’aquesta pizza i crear un “ooooh” a l’ambient, podem fer la mateixa recepta que fem normalment però enrotllant la massa (que ha de ser gruixuda) de manera que ens quedi un pa com aquest.
És una bona recepta que vull compartir amb els nostres amics dels Fogons de la Bordeta, que aquest mes fan la Recepta del 15 sobre entrepans.
INGREDIENTS:
1 Massa de pizza gruixuda, ingredients al gust per a la pizza, formatge emmental ratllat.
ELABORACIÓ:
Fem la massa de pizza com podeu veure a aquest post anterior i li donem forma rectangular, deixant-la gruixudeta (d’1 centímetre, més o menys). Preescalfem el forn a 220º. Farcim la pizza amb els ingredients que preferim com si fos una pizza normal però deixant una mica d’espai a les vores perquè quan l’enrotllem no surti la farsa pels costats. En el meu cas, hi vaig posar tomàquet, emmental, pernil dolç i bacó. Ho enrotllem fins que quedi amb forma de pa, en segellem les vores amb els dits i empolsem formatge emmental ratllat per sobre. Ho posem al forn i n’abaixem la temperatura a 200º. Quan el pa estigui dauradet per sobre i per sota estarà fet. Bon profit a tothom!
Les fotos borrosetes deixen clar que el pa no va durar gaire 😉
Aquest era el tros de la punta, però als del mig l’espiral de farcit és molt vistós.
Oi tant que faig OOOOOOOOOOOOH!! Té una pinta més que sensacional, m’encanta!!
Moltes gràcies per participar!
Petons
Sandra
Gràcies, Sandra, guapa! Un petonet i gràcies pel repte!
Queda xulíssim! Un braç de gitano de pizza!
Ideal per portar en un pica pica d’aquells que tothom porta quelcom… i quedar-te amb el personal 🙂
I segur que també es deu poder fer amb massa de pizza comparada, oi?
De fet, jo l’he feta alguna vegada amb la massa de pizza que venen a l’aldi, una que és gruixudeta i ve enrotllada amb un pot de tomàquet: http://www.google.com/imgres?q=masa+pizza+lidl&um=1&hl=ca&biw=1366&bih=677&tbm=isch&tbnid=rxBWkbQVafslbM:&imgrefurl=http://thermomixeando.es/2010/10/06/masa-de-pizza-2/&docid=XMYFCt-Gd7jw8M&imgurl=http://2.bp.blogspot.com/_S7PdQ8OQHJQ/TKy-dAlWJ-I/AAAAAAAAABY/Y4_V2htWKZk/s1600/Masa%252Bpizza.jpg&w=1188&h=792&ei=8F6zT5L8N6HH0QW34sWOCQ&zoom=1&iact=hc&vpx=419&vpy=283&dur=334&hovh=158&hovw=226&tx=86&ty=109&sig=100842698744738885007&page=1&tbnh=150&tbnw=211&start=0&ndsp=15&ved=1t:429,r:11,s:0,i:92
Aquesta està súper bé i el dintrepà queda perfecte! Un petonet, guapa 😉
FANTÀSTIC! Jo sóc d´aquelles que m´enrotllo la pizza i me la menjo com tu la proposes…Ara no sabia això del DINTREPÀ, je, je, je.
Jejejeje! Això del dintrepà m’ho he hagut d’inventar una mica perquè colés com a entrepà per al repte dels Fogons de la Bordeta! jijiji
Ei, doncs a mi m´agrada molt el nom, pero mes encara el dintrepà!!!!
Un peto!
Gràcies, Pascual! Un petonet 😉
oh, guapa! Boníssim!!! Ei, que avui t’envio un premi! Fiiiiuuuu!!! http://tapatdetapes.blogspot.com.es/2012/05/premi-liebster-que-i-perque.html
Viscaaaaa! Moltes gràcies!
ohhhhhhhhhh…quina idea taaan xula!!! M’ha encantat!!!
Petunets,
Eva.
Gràcies, Eva!!! Un petonet, guapa 😉
Hola,
He vist que tens moltes receptes al teu blog, i m‘agradaria presentar-te la pàgina Lestevesreceptes.cat, llançada recentment, on els usuaris poden buscar entre més de 16000 receptes de les millors pàgines catalanes. També hem creat el Top blocs de receptes, on, de franc, pots afegir el teu bloc.
Lestevesreceptes.cat té diverses versions, en suec, francès, anglès, italià o castellà entre d’altres. Vols formar part de la nostra família?
Quedem a la teva disposició!
Andreu
Lestevesreceptes.cat