L’altre dia teníem un dinaret de família i vaig decidir portar-hi aquestes galetones tan típiques, bones i fàcils. No les havia provat mai de fer, però la veritat és que valen la pena! A tots els van encantar.
INGREDIENTS:
100 g de mantega, 100 g de sucre, 100 g de farina, 2 ous i 25 g de vainillina.
ELABORACIÓ:
Fonem la mantega, l’afegim en un bol amb el sucre i la vainillina i ho barregem bé. Separem les clares dels rovells, que afegirem al bol. Muntem les clares a punt de neu i també les incorporem a la barreja amb moviments suaus per no perdre’n l’aire. Mica en mica hi anem incorporant la farina sense deixar de remenar suaument. Posem la barreja a una mànega pastissera i fem línies de pasta a una silicona o teflon d’enfornar. També podem fer-ho amb paper vegetal o qualsevol cosa que no s’enganxi. Ho enfornem a 190° fins que estiguin dauradetes les vores, uns 10 minuts.
Aquí teniu allò que en diuen “suggerència de presentació” (si us hi fixeu no hi ha cafè, és tot un muntatge ;))
Jo em pensava que quedarien totes igualetes, però així es veuen més artesanes, no?
Bones, bones! Les vaig fer igual però amb una mica d’ametlles trinxades barrejades amb la massa i queden… encara més bones! Si ho proves ja em diràs! Muaks
ja ho provaré!!!
M’encanten, tan cruixents són un vici de no parar.
I si es veuen casolanes molt millor, oi? 😉
Ni que jo diguis! Creen adicció completament!
Per fí!!!! La Marina em va treure de dubtes i em va dir explicar on podia comentar-te…Les llengües amb una xocolata desfeta són una delícia…creck!
Oooooh! Gràcies, Cristina! Un petonàs 😉