12 comments on “Pastissets estil baklava

  1. Bones, boníssimes! Jo també en faig amb fruits secs, però hi afegeixo mel, a més de l’almívar. T’han quedat molt cuquetones!!! No te’n queden…? 😛

  2. Realment són uns dolços boníssims i els teus fan molt bona pinta! Avui al bloc d’ESfruita et proposem unes postres que lligarien a la perfecció amb el plat que ens proposes, un gelat de pinya.
    http://www.esfruita.com/assessorem/gelat-de-pinya

    Però primer de tot ens presentarem, som ESfruita, una botiga online de fruites i verdures de qualitat. I et convidem a què entris a la nostra pàgina web per conèixer els nostres productes: http://www.esfruita.com

    També et volíem informar de què si cliques “m’agrada” a la pàgina de Facebook d’ESfruitafacebook.com/Esfruita tindràs un 5% de descompte en la primera compra a més a més del fuet de regal per la primera compra. I amb una compra superior a 30€, et regalem una ampolla d’Oli de Pau.

  3. Sóc fan de la pasta fil·lo, de manera que aquests pastissets baklava m’encantarien… l’any passat a Kalymnos en vam menjar una pila, allà els aromatitzaven amb canyella i eren deliciosos.

    • Gràcies! La veritat és que estaven molt bons, tot i que no estem gaire acostumats al gust de les essències (de rosa i de taronger). El meu company deia que tenien gust de polvos de talc… jejejeje Petons!

  4. Les baclaves són la dieta anti-bikini ! Però són tan bones que a mi em reconcilien amb l’existència. A Turquia me’n vaig menjar de tota mena, pero les que proposes semblen fàcils de fer i boníssimes! Ai, que tornarem a caure en la temptacio…..

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s