15 comments on “Per fi, l’ENFOGONA’T! comença

  1. Guapes!! Quina bona pensada! si realment lo xulo dels blocs (o programes de radio!) és tenir feedback amb els que ens llegeixen (o escolten!). A veure si podem participar amb alguna coseta, encara que anem una mica de cul… jo de moment us acabo de demanar amistat pel facebook! 😉
    MOLTA SORT!
    Petonets
    Sandra

  2. Hola, quina bona pensada! Per poc que pugui, hi participo. El que passa és que amb tanta activitat no dono a l’abast 😉 (entre els de la Recepta del 15, els de Memòries d’una cuinera i ara vosaltres…

    Per començar us he demanat amistat al Facebook i us aniré seguint. Una abraçada !
    Laura

  3. Per cert, quin logo voleu que linkem a la recepta. La vostra capçalera? El de l’enfogona’t ? Si ho deixeu preparat a la barra lateral, a mida petita segur que serà mes fàcil per tots afegir-ho a l’entrada (ja tinc pensat que faré…he he)

    • no sé com es faaa…. 😦 Sóc tan pèssima amb això de les tecnologies! És el de l’enfogona’t, el que heu de linkar, a veure si te’l puc posar en més petitó i al lateral. Ho intento! Per cert, quina il·lu que puguis participar-hi! 😉

  4. Per cert: quin logo voleu que linquem? La vostra capçalera o el de l’Enfogona’t? Si ho deixeu a punt a mida petitona a la barra lateral segur que es mes fàcil per tothom…. (ja he pensat que faré…he he)

  5. Us felicito per la gran idea, hem de recuperar i conservar les nostres tradicions! Per això i perque m’encanta la diada, el meu petit de 10 mesos es diu Jordi. Participaré amb alguna recepta, petons i gràcies per aquesta empenta

  6. Retroenllaç: Enfogona’t 4: La hispanitat, receptes d’amor o d’odi a la terra « Quins fogons!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s