L’altre dia vam fer caldo a casa, uns 6 litres. Vaja, que teníem molta carn d’olla, bàsicament pollastre i gallina, i n’havíem de fer alguna cosa… Així que vaig fer croquetes, un trio. Feia dies que volia penjar una entrada d’arrebossats amb diferents “cobertures”. En aquest cas, les vaig fer amb pa ratllat i crackers, doritos i xurruques, que era el que em sobrava per casa. També les hauria pogut arrebossar amb cereals (queden boníssimes!), galeta o crispetes. Imaginació al poder! Aquí us en presento el resultat! No us en penjo la recepta perquè són croquetes normals i corrents arrebossades amb aquests ingredients després de passar-les per l’ou.
Aquesta és la croqueta de doritos:
La croqueta de pa ratllat i crackers:
I la de xurruques:
Caram, que ben vestides! M’agraden presentades en el gotet
Jeje! Fan una fila diferent, oi, així presentades? Tota la resta anaven en un plat com tota la vida, eh? :p Un petonet
xurruques, je je je… es nota que sou d’aquí 🙂
Les croquetes de carn d’olla són les millors del món!
jajaja! Havíem de posar el toc vallesà a la recepta 😉 Van sortir tan melosetes que pràcticament no hi vaig haver d’afegir beixamel…
Wow ! Quina idea més bona per aprofitar les restes de crackers que volten per casa. Les de Doritos prometen ! M’ho apunto…..
Ei, Laura! Podríem dir que és reciclar a la cuina 😉 Un petonet
Vaya croquetas! felicidades 🙂
Besos
Jeje merci, guapa! Un petó, Marina