10 comments on “Melmelada de maduixa

  1. Les melmelades casolanes sempre seran millor que les industrials. A més, pots reduir la quantitat de sucre al mínim… I la de maduixa queda boníssima!

    • Gràcies, Anna! M’alegro que hagis visitat el nostre blog, ma mare es mira més el teu que el meu! jajaja 😉 Des que li van regalar el llibre que no para de fer receptes teves i em diu: saps d’on són? De la taula d’en Bernat! Ai… la família! Un petonet,
      Clara

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s