Avui encetem la secció del blog “Hem menjat” on penjarem plats que hem tastat a algun lloc però que no hem fet nosaltres. Per tant, en aquesta secció no hi haurà cap recepta, només la foto del plat, i esperem que vosaltres ens expliqueu com creieu que s’ha fet.
El primer d’aquests plats se’l va menjar la Marina al costat del port de Venècia (qualsevol se’n va a Venècia a buscar el restaurant…!) i pinta molt bé. Són uns farcellets de vieira amb bacó i arròs negre al curri. La Marina ens diu: “Tot i que no sé com les van fer, el que sí que puc assegurar és que les vieires eren cuites a baixa temperatura, conservaven tota l’esponjositat. El curri no era una crema de pot, sinó fet amb un curri bo, i l’arròs tenia gust de torradet.”
Què creieu?
Només amb la foto és difícil de dir, però tenen una pinta sensacional. I no em faria res anar fins a Venècia per tastar-les, qualsevol excusa és bona per organitzar un viatget així, je je je…
Si la Marina troba la recepta, que la passi! 😉
És l’excusa perfecta, no? Hi anem i si no trobem el restaurant on fan les vieires, hi tornem! 😉 Un petó, Gemma.
Va vinga, una trobada blocaire veneciana per tastar aquestes coses tan bones? jejeje
Petonets!
Sandra
Jaja! Home doncs el programa haurà de venir, hem de retransmetre la jugada 😉 Doncs no estaria malament fer un gastroviatge blocaire, no? :p