El producte de la setmana passada al programa era el calçot. Vam parlar sobre el seu origen, procedència, qualitats… i com no, de la salsa que els acompanya! Com que la recepta de la setmana no té res a veure amb la salsa, vam creure important que en pengéssim alguna que en portés. Així que la Marina (ara copresentadora del programa!) ha fet aquesta recepta de verduretes a la planxa amb romesco!
INGREDIENTS:
1 carbassó
1 albergínia
1 carxofa
1 pastanaga
Per a la salsa de romesco:
2 tomàquets escalivats
1 nyora
1 cabeça d’alls escalibada
50 g d’avellanes
50 g d’ametlla
Oli d’oliva verge extra
Sal
ELABORACIÓ:
Per a coure les verdures les hem de tallar ben fines i passar-les per la planxa. Si tenim llar de foc molt millor, perquè ens quedaran amb gust de torradetes. Per fer la salsa, caldrà que escalivem els tomàquets i l’all i que posem la nyora a hidratar. Després, ho passarem tot per la túrmix i ja ho tindrem llest! Servirem les verdures acompanyades amb la salsa.
Oi que és fàcil?!
Ole ole! Visca el romesco! Fins aviat i gràcies per això de copresentadora! 😉
Jajaja! és veritat o no? Ara ets el 50% (o més) del programa! Un petó, guapa.
Jo només sóc “pinxe”!
Però amb estrella michelin, eh? 😉
Heu fet un bon fitxatge 🙂
La salsa de romesco m’encanta, i per acompanyar verdures a la planxa queda divina!
Tremenda! Jo puc menjar-la amb verdures, calçots, pa o sola, si cal! 😉