Aquesta és la segona recepta d’aperitiu que ens va donar la Cristina. La combinació és boníssima i sorprèn els paladars més tradicionals:
“L’altre aperitiu que farem porta com a ingredient el bacó. Però en compte de fer-ho amb dàtils i ametlla, l’acompanyarem amb plàtan. Donem a la taula un toc exòtic i a més és molt senzill!!
Agafem uns plàtans, que no estiguin gaire madurs, els tallem en trossos, de la mateixa amplada que la tira del bacó. Enrotllem el plàtan amb el bacó i posem un escuradents per a què no es desfaci. Quan l’oli estigui molt calent, els posem a fregir i els retirem de seguida que el bacó estigui daurat. Millor servir-los calents!
Que vagi de gust i bon Nadal a tothom”
Uau!!! Aquesta sí que m’agrada!!! I és tan fàcil, que sembla que no pugui ser… bon any, noies!!!!
Jo la penso fer el dia 1! Molt bona idea, la Cristina! 😉 Bon any per tu també, Marina! Per cert, el cuscús fa molt bona pinta!
Vaig provar aquest aperitiu una vegada i el vaig trobar sorprenent!!
Molt bon any!!
Petonets
Sandra
La veritat és que la combinació sorprèn, sí! Bon any per tu també, Sandra! Un petonet.