Ben lleugerets i fantàstics com a aperitiu per a aquestes festes. És una manera diferent de menjar el típic plat de pinya amb pernil. Aquests canelons són la nostra proposta per al repte de se’ns planteja des de Memòries d’una cuinera.
Són molt fàcils i molt bons, la veritat. I no gaire cars! Podem aprofitar els ingredients que segur que tenim per casa, perquè qui no té pinya per casa per Nadal? I philadelphia? Us animem a fer-los, us encantaran!
INGREDIENTS
Llonzes de pernil salat (depenent de quants canelons volgueu), un quart de pinya natural, mitja terrina de formatge d’untar.
ELABORACIÓ
Enrotllem unes llonzes de pernil a uns cilindres fets amb paper de forn i les posem al forn o al microones perquè s’assequi i es torni cruixent. Tallem un tall de pinya en trossos, els posem a la batedora amb el formatge d’untar i ho triturem tot. Fem uns talls primets de pinya que entrin bé a dintre dels canelons i els hi posem.
Per acabar, els napeu amb la “beixamel” de pinya i formatge! I per llepar-vos els dits!!!
mmmm… rico, rico!
Y con fundamento!
Genial! M’encanta, fàcil, boníssim i molt original.
Per assecar el pernil al microones quanta estona el poses? I al forn?
S’ha d’anar provant, jo vaig fent com amb la xocolata, cada 10 segons el trec a veure com està. També s’ha de tenir en compte que quan es refreda una mica s’endureix força. Ja em diràs què tal, quan ho provis! Un petó
Gràcies, Mònica! Igualment!