4 comments on “Pelmeni (raviolis russos)

  1. Que macos han quedat… Prendré nota…

    Per cert, volia contestar personalment un comentari que em van fer al meu bloc sobre els stollen però no se veure cap mail ni qui m’ha preguntat i he pensat deixar aquí la resposta de moment…. L’stollen, en un principi, em va sortir com un pa dolç abrioxat i tou i es va anar assecant mentre passaven els dies. A mi em van dir que potser el mateix clima d’aquí envers allà podia fer que el seu assecament fos diferent i per tant, canviés la textura passat els 21 dies. A les 3 setmanes quedava bo però sec.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s