10 comments on “Gnocchis de carbassa i moniato

  1. M’apunto la idea de la ceba i l’all i l’all en pols, han de quedar molt gustosos. La setmana passada en vaig fer només de carbassa i acompanyats d’un pesto queden deliciosos.

    • La ceba i l’all en pols els poso a tot arreu, per defecte, excepte a les postres, esclar! Dóna un toc molt mediterrani als plats i els fa una mica més saborosos… Amb el pesto ho hauré de provar, han de quedar exquisits!

    • Moltes gràcies! Era la primera vegada que els feia, tot i que ja havia fet pasta casolana forces vegades. Van quedar bastant monos i prou bons, per ser els primers! A veure si la segona vegada et surten, dona! Un petonet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s