Aquesta recepta és molt fàcil de fer i molt resultona. Ens l’enviava l’Àngela per la nostra crida de receptes de l’àvia. (La foto és del blog Sin gluten es más rico)
Per fer la truita enrotllada només cal una truita de patates amb ceba (imprescindible, perquè quedi més melosa), uns tranchettes i pernil dolç. Agafem la truita acabada de fer i la posem damunt d’un paper d’alumini sobre un drap de cuina. Posem els tranchettes al damunt i el pernil dolç. Enrotllem la truita com si fos sushi ajudant-nos del paper d’alumini (sense deixar-ne a dintre) i del drap per no cremar-nos. Deixem refredar perquè es talli molt millor. Podem decorar-lo amb amanida, tomàquets cirerol o ous de guatlla.
Ostres, quina idea més bona! Una truita tunejada per seixar bocabadats als convidats. A més, és d’aquelles coses que agraden a tothom i tenen l’èxit assegurat. M’encanten aquestes idees tan senzilles i tan brillants 🙂
La veritat és que tothom alucina amb aquesta truita, i mira que és fàcil! A més, a casa sempre l’hem farcit amb pernil dolç i formatge, però pots fer-ho amb el que vulguis: pebrots escalivats, pernil salat, xoriço, formatge blau… Té moltes combinacions possibles!