2 comments on “Amanida amb salsa de nabius (de la Roser)

  1. Carai, Roser! no l’he provat mai, la salsa de nabius! Deu ser boníssima, sobretot als que ens agrada aquest punt àcid. Però a la recepta només veig nabius… no la salsa… està camuflada? Petons

    • De fet, les fotos de “La recepta de l’oient” no són reals, si no ens les envien els mateixos cuiners casolans en pengem una de representativa, però no corresponen ben bé a la recepta… A veure si la fa algú, en fa una foto i ens l’envia! Jo l’he de fer un dia d’aquests, a veure si trobo nabius per aquí prop…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s