7 comments on “Benvinguts!

  1. ¡QUINS FOGONS¡¡ BENVINGUTS SIGUEU¡)&%$=¿ UN PROGRAMA ESPERAT
    (ALMENYS PER A MI) AVUI HA ANAT DE PASTA,; TENIA UNA RECEPTE APUNT FACIL I BARATA PERÓ ARA EL PROPER DIVENDRES VA D’AMANIDES JA EN PENSARÉ UNA
    FELIÇITATS PER EL PROGRAMA ¡TIDRÁ EEEEEEEXIT¡

    • ¡¡QUINS FOGONS¡¡ BENVINGUTS SIGUEU&&%$”?¿& un programa esperat
      (almenys per a mi)avui ha anat de pasta; tenia una recepta apunt, facil i barata peró,….. ara el proper divendres anirá de amanides, en pensaré alguna
      FELIÇITATS PER EL PROGRAMA ¡TINDRÁ EEEEEEEXIT¡¡

      • Molt bé, Isabel! Ens n’alegrem molt, la veritat. A veure si ens fas arribar la recepta de l’amanida i tranquil·la, que segur que una setmana d’aquestes caurà la pasta i ens podràs enviar aquesta recepta que tens preparada!

  2. Tot i que encara no hi som ben bé del tot gastronòmicament parlant, una de les amanides de tardor que més m’agraden és la que incorpora magrana i magret d’ànec a una base verda a escollir. Personalment prefereixo que sigui de gust potent iun unt amargant com l’escarola, la fulla de roure o els canonges. Per amanir, una vinagreta amb una punta de mostassa antiga.
    És molt bona i vistosa, amb els rubins de la magrana donant un color molt viu.
    Salut!

    • Em sembla fantàstica! De fet, la magrana és imprescindible en molts plats de tardor… A mi m’encanta! Ens l’apuntem, a veure si fem una bona base de dades d’amanides castellarenques (i rodalies)!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s